Mariesme

en søt symbiose av teknologi og kultur i veven

Kreative anbefalinger på interwebz september 29, 2009

Filed under: Uncategorized — mariesme @ 5:05 pm

Idag snødde det. Sånn helt på ordentlig. der satt jeg inne på kontoret mtt og så ut…på uværet. Snøværet brydde seg ikke det minste om at det enda er september og jeg allerede hungrer etter sol! Så da jakter jeg som vanlig på deilige, harmoniske eller sprudlende farger slik at øynene og sjela blir mett. Den ene bloggen er helt ny og ble funnet via en annen blogg..som anbefalte den, rett og slett.

Anbefaling nummer 1:

Denne har jeg fulgt lenge og imponeres stadig over mengden gode bilder med supre ideer som legges ut her. Jeg tar hatten av (men kanskje lua på…) og anbefaler denne til alle dere kreative mennesker der ute: A beautiful mess -en vidunderlig og fargerik  avsporing i hverdagen!

A Beautiful Mess

2. Idag fant jeg altså noe nytt som inspirerte meg og gledet meg, og på ingen måte er noe jeg selv kunne ha produsert! Fargene er for sukkersøte til at jeg selv skulle sett de og plukket de ut, men fyttefillern så herlig stemning de gjengir! Dette er fotostreamen sin det: .laurie sin Flicker-stream.

3. Ikke bare en ting, men to nye fant jeg idag.

Her er den andre, som til og med har en konkurranse som kan resultere i enda mer inspirasjon: http://lisk.blogg.no/. Her finner vi en sprek og luftig design på selve bloggen men også på innholdet som rett og slett er en fryd for øyet. Sukk:

Interiør og Inspirasjon - Vinn wallsticker! - Din interiørkonsulent på nett

Jeg låner dette bildet derifra også , så blir kanskje min blogg litt fargerik og idyllisk den også:-) Også denne bloggen deler med seg fantastiske komposisjoner med fargerike detaljer som jeg selv ikke evner å sette sammen…men så gjerne ønsker å få til!

307989-7-1254132977534

4. Når jeg først anbefaler blogger og slikt, synes jerg Eir sin bør nevnes. Det er ny og har ikke så mange innlegg, men hun er så skjønn og kreativ at den bør kikkes på den også. Også i veske hennes:

Hard candy

5. Også var det Emmas da. Denne bloggen er i en klasse for deg og jeg leser den ofte! Som hun sier selv: This is where I write about new, inspiring, cool and unusual stuff from the world of design and decoration. My style is Scandinavian, but I show design from all over the world. I try to focus more on styling and photography than shopping and products, because I believe that is the way to go to encourage a more sustainable lifestyle.

emmas designblogg - design and style from a scandinavian perspective

6. Ok. Så må jeg vise mine nerdete tendenser og linke til norges beste og mest kreative blogg. Dermed basta!

Reklamer
 

One Response to “Kreative anbefalinger på interwebz”

  1. Eir Says:

    Så koselig at du nevner bloggen min. Det minner meg på et jeg kanskje skal begynne å oppdatere den litt mer. Er ca verdens sløveste blogger! Sukk, a beautiful mess er min favoritt også!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s