Mariesme

en søt symbiose av teknologi og kultur i veven

Pasta med pesto, I heart: september 28, 2009

Filed under: Uncategorized — mariesme @ 11:35 am

Etter en hyggelig bursdag for litt siden, serverte bursdagsbarnet selv verdens beste nattmat: Pasta med pesto. Jeg vant oppskrift og nytt favoritt-tilbehør. Og nå deles den med verden:

Ingredienser til pasta for to

  • 2/3 til 1 bunt stor frisk basilikum

  • 1 pose pinjekjerner

  • 1-2 båter hvitløk

  • ca. 1 dl olivenolje

  • 50 g revet parmesan

  • ½ ts salt

  • ¼ ts pepper

Fremgangsmåte

Bland sammen basilikum, presset hvitløk (bedre med for lite enn for mye synes eksperten Alexander Perez, bak kaffeølbaren Perez og nyåpra Bastard Bar i Tromsø)og mørk-rista pinjekjerner i en food-processor, hakker eller i en morter. Tilsett oljen i en tynn stråle under kjøring. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.

Eksperten Alexander kom også med et rågodt pastatips:

Facebook | Inbox - Pesto_

Bildet under er henta fra MatPrat.no

AN290 pesto 0705

Advertisements
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s